Iskalnik izdelkov
 
Inno3D Potrošni material Polnila za 3D tiskalnike
PLA POLNILO ZA 3D TISKALNIK VIJOLIČNA (2917509) Oznaka:132976

Proizvajalec: Plastika Trček
PLA polnilo za 3D tiskalnike
Vijolična barva
premer: 1,75 mm
Konstantna debelina
Teža: 1kg

Šifra dobavitelja: 2917509
EAN: 3830067440023
Zaloga: na zalogi
Priporočena prodajna cena brez DDV 20,40 EUR
Priporočena prodajna cena z DDV: 24,89 EUR
NAZAJ

Pridržujemo si pravico do napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobav, sprememb postopkov in programa. Navedene so maloprodajne cene brez  DDV v EUR. Fotografije so simbolične. Ob nakupu izdelkov pazite, da bo na deklaraciji kot uvoznik naveden "Avtera, Ljubljana, d.o.o.", kar zagotavlja, da gre za originalen, kakovosten izdelek iz uradnega vira. Posebej pozorni bodite pri nakupu potrošnega materiala.

OPOMBA: Vse navedene tehnične lastnosti izdelkov so posredovane s strani proizvajalca. Avtera d.o.o., distributer za omenjene izdelke na slovenskem tržišču, ne prevzema odgovornosti za pravilnost dobljenih rezultatov, ne odgovarja za ustreznost izvedenih meritev ter interpretacijo rezultatov. Prav tako Avtera d.o.o. rezultatov testov ne sme prilagajati in ne spreminjati.
Pridržujemo si pravico do spremembe opisa tehničnih lastnosti, spremembe opisa delovanja gonilnikov, postopkov namestitve le-teh ter tiskarskih in drugih napak. Jamstva za izdelke so določena v izrecnih izjavah o omejenem jamstvu, ki so priložena izdelkom.