Zaščita Powerhouse za takojšnjo uporabo

Zagotovite si miren spanec z zaščito od čipa do oblaka (chip-to-cloud) za takojšnjo uporabo v novih, sodobnih napravah z operacijskim sistemom Windows 11 Pro, ki jih poganja tehnologija Intel vPro®.

Zaščita Powerhouse za takojšnjo uporabo

Zagotovite si miren spanec z zaščito od čipa do oblaka (chip-to-cloud) za takojšnjo uporabo v novih, sodobnih napravah z operacijskim sistemom Windows 11 Pro, ki jih poganja tehnologija Intel vPro®.

Vgrajena varnost je bistvenega pomena

Hibridno delo in porazdeljene ekipe prinašajo tveganje. Za zaščito podatkov, identitet in dostopa od koder koli je potrebno varnostno načelo ničelnega zaupanja, ki ga krepijo naprave z nameščenim operacijskim sistemom Windows 11 Pro z osnovno strojno opremo Intel vPro.

“Napredno odkrivanje groženj pomeni, da lahko naš uradnik za varnost mirneje spi.”

-Antje LaMartine, vodja upravljanja sprememb, IF-Blueprint

Močna varnost, ki je zagotovljena v vsakem trenutku

Sodobne naprave z močnimi vgrajenimi varnostnimi sistemi, kot sta napredno šifriranje in zaščita pred izsiljevalskim programjem (ransomware) s pomočjo umetne inteligence, pomagajo zaščititi najobčutljivejše podatke prek funkcij, ki so primerne za takojšnjo uporabo.

Omogoči nove možnosti z novimi sodobnimi napravami 

Da bo vaša hibridna delovna sila lahko še naprej blestela, je potrebna višja raven varnosti. Omogočite sodelovanje z varnostnimi funkcijami, kot sta Smart App Control, ki uporabnikom pomaga pri preprečevanju izvajanja zlonamernih aplikacij, in Windows Hello for Business, ki omogoča močno potrditev pristnosti s kodo PIN ali biometrično potrditev pristnosti1. Izbirate lahko med najširšim naborom novih naprav z operacijskim sistemom Windows 11 Pro, ki jih poganja tehnologija Intel vPro.Ker imajo varnost za osnovo, so sodobne naprave z operacijskim sistemom Windows 11 Pro, ki jih poganja tehnologija Intel vPro, zasnovane za današnjo delovno silo in omogočajo zmogljivo upravljanje, produktivnost in pripravljenost na vse izzive v poslovnem svetu.

Poenostavite upravljanje naprav

Nova tehnologija mora biti enostavno obvladljiva. Naprave Windows 11 Pro s tehnologijo Intel vPro zagotavljajo preprostejše uvajanje, upravljanje, večjo skladnost in boljšo podporo za vašo hibridno delovno silo.

 • Že znana orodja za upravljanje in storitve v oblaku
 • Namestitev brez dotika2 izboljša nadzor, podporo in varnost

Delajte bolje, ne težje

Inovativne funkcije v novih napravah z operacijskim sistemom Windows 11 Pro in tehnologijo Intel vPro vam pomagajo, da se organizirate in ostanete produktivni. Funkcije vključujejo:

 • Snap layouts3
 • Raziskovalca datotek z zavihki4
 • Enostavno omogočene podnapise
 • Glasovno tipkanje v kateri koli aplikaciji5
 • Izpopolnjeno tehnologijo Wi-Fi6
 • Zameglitev ozadja in odpravljanje hrupa7

Sodobne naprave, izdelane za podjetja

Naprave z operacijskim sistemom Windows 11 Pro in tehnologijo Intel vPro so zasnovane s specifičnimi poslovnimi sposobnostmi, ki temeljijo na osnovah kakovosti svetovnega razreda. Prednosti za uporabnike:

 • Zelo dolga življenjska doba baterije8
 • Hitro polnjenje
 • Takojšnje ponovno aktiviranje
 • Izjemna odzivnost9

Današnja sodobna pisarna z orodjem Microsoft 365

Skupaj z orodjem Microsoft 36511 boste z napravami z operacijskim sistemom Windows 11 Pro, ki jih poganja tehnologija Intel vPro, ostali produktivni ne glede na to, kje ste.

Zdaj je čas, da v vašem podjetju razmislite o pravih orodjih za produktivnost, ki bi najbolje ustrezala vaši naslednji nadgradnji računalnikov – najsi gre za enkraten nakup paketa (Office Home & Business 202110) ali uporabo orodja Microsoft 36511 z naročnino.

Microsoft 365 Business Standard

Microsoft 365 Business Standard helps you run and grow your business with powerful productivity apps and services. Premium version of Microsoft Teams included in Microsoft 365 Business Standard includes meeting recordings, phone calls, audio conferencing, 1TB/user file storage, and much more. Use one license to cover fully installed Office apps on five devices; mobile, tablets, PCs per user. Available on Mac, iOS, and Android with help anytime with around-the-clock phone and web support from Microsoft.

Office Home & Business 2021

Your Office, modernized. Office Home & Business 202111 helps you manage your business with familiar productivity tools. It includes classic versions of Outlook, Word, Excel, PowerPoint, and OneNote. A one-time purchase installed on 1 PC or Mac for use at home or work. Microsoft Teams free version has capabilities such as free chat and search app, schedule meetings, 2GB/user file storage, and guest access.

Microsoft 365 Business Standard

Orodje Microsoft 365 Business Standard vam pomaga pri vodenju in razvoju vašega podjetja z zmogljivimi aplikacijami in storitvami za večjo storilnost. Premium različica aplikacije Microsoft Teams, zajeta v paketu Microsoft 365 Business Standard, omogoča snemanje sestankov, telefonske klice, zvočne konference, 1 TB prostora za shranjevanje uporabniških datotek in še veliko več. Uporabite eno licenco za v celoti nameščene aplikacije Office v petih napravah enega uporabnika: mobilnem telefonu, tabličnem in osebnem računalniku. Na voljo za sisteme Mac, iOS in Android s 24-urno telefonsko in spletno podporo družbe Microsoft.

Office Home & Business 2021

Vaše orodje Office, posodobljen. Office Home & Business 202111 vam pomaga upravljati vaše podjetje z že znanimi orodji za večjo produktivnost. Vključuje klasične različice orodij Outlook, Word, Excel, PowerPoint in OneNote. Enkraten nakup in namestitev v enem računalniku (PC ali Mac) za uporabo doma ali v službi. Brezplačna različica programa Microsoft Teams omogoča funkcije, kot so brezplačna aplikacija za klepet in iskanje, razpored sestankov, 2 GB prostora za shranjevanje uporabniških datotek in dostop za goste.

>


Pozitiven vpliv s trajnostnimi praksami

Družba Microsoft je z okoljskimi politikami in praksami zavezana zagotavljanju varnosti in zdravja svojih zaposlenih, strank in javnosti. Spoštuje svojo zavezanost okoljski trajnosti s sodelovanjem s skupinami iz panoge in nevladnimi organizacijami, s katerimi vzpostavlja odgovorne prakse pri ustvarjanju trajnostnih izdelkov. Nenehno izboljšuje svojo uspešnost in pri doseganju ciljev sodeluje s svojimi deležniki. Če vi ali vaša organizacija želite sodelovati v pobudah družbe Microsoft za trajnostni razvoj z recikliranjem stare strojne opreme, obiščite spletno mesto proizvajalcev originalne opreme, kjer boste našli več informacij. Če želite prebrati več o zavezanosti družbe Microsoft k recikliranju, obiščite našo spletno stran spletno stran.

Zaveza družbe Intel k pozitivnemu globalnemu vplivu je vključena v njihov namen ustvarjanja tehnologije, ki bogati življenja vseh ljudi na planetu. Cilj strategije RISE je, da se prek tehnologije in skupnih dejanj ustvari odgovornejši, bolj vključujoč in trajnosten svet. Družba Intel ravna odgovorno v svojih globalnih proizvodnih postopkih, vrednostni verigi in širše. S strategijo RISE želi z nadaljnjo širitvijo priložnosti ustvariti bolj raznoliko in vključujoče delovno okolje. Družba Intel svoje zaposlene in stranke opolnomoča ter jim omogoča ustvarjanje bolj trajnostnega sveta in zmanjšanje njihovega ogljičnega odtisa. Če želite izvedeti več o strategiji RISE družbe Intel, obiščite njihovo spletno stran.

 • 1 Odvisno od strojne opreme.
 • 2 Potrebujete imeniško storitev Active Directory in internetno povezavo; prodajata se ločeno.
 • 3 Nekatere postavitve so na voljo samo glede na ločljivost zaslona in nastavitve lestvice.
 • 4 Odvisno od strojne opreme; potreben je mikrofon.
 • 5  Testiranje »Over the air (OTA)« z več uporabniki prek omrežja Wi-Fi v simuliranem standardnem upravljanem računalniškem okolju je prineslo večje zmanjšanje latence videokonferenc zaradi ključnih tehnoloških prednosti omrežja Wi-Fi 6/6E v primerjavi z omrežjem Wi-Fi 5. Delovanje omrežja Wi-Fi 6E s frekvenco 6 GHz zahteva uporabo izdelkov Intel® WiFi 6E (Gig+) v povezavi z operacijskimi sistemi in usmerjevalniki/APS/Gateways, ki podpirajo delovanje omrežja Wi-Fi 6E, skupaj z regionalnim dodeljevanjem spektra in zahtevanimi regulativnimi certifikati. Za več podrobnosti obiščite intel.com/PerformanceIndex (povezljivost). 
 • 6 Odvisno od strojne opreme. Aplikacije in storitve videokonferenc, ki se prodajajo ločeno.
 • 7 Življenjska doba baterije se močno razlikuje glede na nastavitve, uporabo in druge dejavnike.
 • 8  Intel® Active Management Technology je edina brezžična rešitev za upravljanje poslovanja na daljavo. Kot je bilo izmerjeno do decembra 2020 v študiji IOActive (po naročilu Intela) znotrajpasovnih funkcij upravljanja na daljavo, ki temeljijo na programski opremi; zunajpasovnih funkcij upravljanja na daljavo, ki temeljijo na strojni opremi; in podpore v oblaku pri tankih in lahkih osebnih računalnikih z operacijskim sistemom Windows.AMT zahteva omrežno povezavo; omrežje za WiFi izven pasu upravljanja mora biti znano.Več preberite na spletni strani intel.com/PerformanceIndex.Rezultati se lahko razlikujejo. 
 • 9 Naročnina na Microsoft 365 se prodaja ločeno.
 • 10 Office Home in Business 2021 se prodajata ločeno.
 • 11 Naročnina na Microsoft 365 se prodaja ločeno.
 • Tehnologija Intel vPro® je zasnovana za podjetja, temelji pa na zmogljivosti izjemne kakovosti, osredotočeni na storilnost, sodelovanju in ustvarjanju vsebin. Zaščita Intel® Hardware Shield zagotavlja celovite funkcije, kot so varnost pod operacijskim sistemom, zaščita aplikacij in podatkov ter napredna zaščita pred grožnjami. Profesionalna orodja uporabnikom omogočajo večopravilnost ob hkratnem izvajanju zahtevnih delovnih nalog v izjemno po meri prilagojenih namestitvah. Vsa ta orodja so vključena v enotno, potrjeno platformo za podjetja.
 • Tehnologija Intel® Active Management Technology je edina brezžična rešitev za upravljanje poslovanja na daljavo. Kot je bilo izmerjeno do decembra 2020 v študiji IOActive (po naročilu Intela) znotrajpasovnih funkcij upravljanja na daljavo, ki temeljijo na programski opremi; zunajpasovnih funkcij upravljanja na daljavo, ki temeljijo na strojni opremi; in podpore v oblaku pri tankih in lahkih osebnih računalnikih z operacijskim sistemom Windows. AMT zahteva omrežno povezavo; omrežje za WiFi izven pasu upravljanja mora biti znano. Več preberite na www.intel.com/PerformanceIndex. Rezultati se lahko razlikujejo. 
 • Družba Intel izdeluje produkte z vgrajeno varnostjo v vsakem koraku, ki jo podpirajo namenske ekipe za oceno odpornosti na področju varnosti. Uporablja življenjski cikel razvoja varnosti od zasnove do proizvodnje s preskušanjem skupin namenskih strokovnjakov za varnost. Noben izdelek ali sestavni del ne more biti popolnoma varen. Več preberite na www.intel.com/PerformanceIndex. 
 • Za tehnologije Intel je morda treba omogočiti strojno ali programsko opremo ali storitve. Noben izdelek ali sestavni del ne more biti popolnoma varen. Vaši stroški in rezultati se lahko razlikujejo.
 • © Intel Corporation. Intel, logotip Intel in druge znamke Intel so blagovne znamke družbe Intel Corporation ali njenih podružnic.