Vpliv sistema Windows 11 Pro v resničnem svetu

Zaradi privzete varnosti, podjetja po svetu sprejemajo hitrejše odločitve in drznejše poteze.

Kako Windows 11 Pro pomaga vašemu podjetju

Varnost naprave že ob samem zagonu

Varnostni moduli, kot je TPM 2.0, so v napravo že vgrajeni in omogočeni takoj po zagonu. Po raziskavah naj bi bilo v tem primeru kar 3,1-krat manj napadov na strojno-programsko opremo in 2,8-krat manj primerov kraje identitete.1

Ko vse deluje, delajo tudi zaposleni

99,7 % aplikacij je združljivih s sistemom Windows 11 Pro, prav tako večina zaslonov, pisal, tiskalnikov in orodij za poslovno rabo.2 To pomeni večjo produktivnost za uporabnike in osebje IT.

Namestitev brez dotika in brez skrbi

Naprave z OS Windows 11 Pro so enostavne vzpostavitev in konfiguracijo pri čemer je namestitev za kar 25% hitrejša od povprečja.3 Vgrajeni odjemalci poenostavljajo vključitev naprave v sitem in upravljanje pravilnikov.

Izboljšajte poslovanje z novimi, sodobnimi napravami

Nove naprave Windows 11 Pro vašim zaposlenim omogočajo, da prilagodijo svoje delovne izkušnje ter učinkoviteje sodelujejo in preživijo svoje delovne dni.

Računalniki Asus

Preverite ponudbo >

Računalniki HP

Preverite ponudbo >

Računalniki Dell

Preverite ponudbo >

Računalniki PCX

Preverite ponudbo >

Oglejte si, kako varnost spodbuja priložnosti

V e-knjigi si lahko ogledate kako s pomočjo Windows 11 Pro:

 • Poskrbite za enostavno uporavljanje vaših naprav
 • Opolnomočite zaposlene in pospešite delovne tokove
 • Pomagajte svojemu podjetju, da bo bolj agilno in proaktivno
 1. 1.
  Rezultati raziskave SMB Windows 11. Techaisle, February 2022. Rezultati za Windows 11 so narejeni na osnovi primerjave z OS Windows 10.
 2. 2.
  Podatki programa App Assure.
 3. 3.
  Študija podjetja Forrester Consulting, “The Total Economic Impact™ of Windows 11 Pro Devices,” december 2022. Upoštevajte, da količinsko opredeljene koristi odražajo rezultate v treh letih, združene v eno samo sestavljeno organizacijo, ki ustvari 1 milijardo dolarjev letnega prihodka, ima 2000 zaposlenih, posodablja strojno opremo v štiriletnem ciklu in seli celotno svojo delovno silo na naprave Windows 11.
 4. *

  Glasovno tipkanje: odvisno od strojne opreme. Glasovni dostop zdaj deluje med prijavo v sistem Windows in v angleškem jeziku. Ameriška angleščina samo za glasovni dostop.
  Podnapisi v živo: podpira angleščino, kitajščino, francoščino, nemščino, italijanščino, japonščino, korejščino, portugalščino, španščino in danščino. Avtopilot zahteva Microsoft Intune in Microsoft Entra ID (prej Azure Active Directory). Prodaja se ločeno.
  Življenjska doba baterije: v primerjavi z napravami Windows 10. Življenjska doba baterije je odvisna od nastavitev, uporabe, naprave in drugih dejavnikov.
  Potek dela: V primerjavi z OS Windows 10. Principled Technologies, “Improve your day-to-day experience with Windows 11 Pro laptops,” februar 2023.
  Varnostne trditve: Rezultati raziskave SMB Windows 11. Techaisle, February 2022. Rezultati za Windows 11 so narejeni na osnovi primerjave z OS Windows 10.
  Hitrejša uvedba, zmanjšanje števila klicev v službi za pomoč uporabnikom in povečanje produktivnosti: Študija podjetja Forrester Consulting, “The Total Economic Impact™ of Windows 11 Pro Devices,” december 2022. Upoštevajte, da količinsko opredeljene koristi odražajo rezultate v treh letih, združene v eno samo sestavljeno organizacijo, ki ustvari 1 milijardo $ letnega prihodka, ima 2000 zaposlenih, posodablja strojno opremo v štiriletnem ciklu in seli celotno svojo delovno silo na naprave Windows 11.