Multifunkcijski baterijski sesalnik HOOVER HF910P 011 + PET krtača

Naša koda 162750 EAN 8059019057132 Št. proiz. 39400999
Hoover HF910P 011 je zasnovan tako, da zagotavlja dolgotrajno in optimalno delovanje za čiščenje celotnega doma. Z glavnim nastavkom z motorizirano krtačo lahko v načinu za trde talne obloge in preproge, z enim polnjenjem baterije, 30 minut čistite do 100 kvadratnih metrov velik dom. Nastavek ima našo novo tehnologijo ANTI-TWIST™, ki radikalno zmanjšuje ovijanje las in omogoča vzdrževanje brez težav. Poleg tega je izdelan iz vrhunskih materialov, zato imate lahko 5 let brezplačne garancije. Sesalnik je opremljen z našim ekskluzivnim sistemom ANTI-TWIST™, ki preprečuje, da bi se lasje in dlake hišnih ljubljenčkov med sesanjem navijali okoli krtače. Dostop do krtače, da jo lahko hitro in brez težav odstranite, je enostaven. Zgornje okno se preprosto odpre in tako omogoča vzdrževanje brez težav. Se morate med sesanjem odzvati na telefonski klic? Ni problema! HF9 lahko po potrebi začasno parkirate v navpičnem položaju. Vendar če sesalnik ostane brez nadzora, ga je potrebno shraniti na stenski nosilec. Hooverjev baterijski sesalnik HF9 ima vrhunski LED zaslon in odzivno upravljalno ploščo, s katero imate vse kar potrebujete na dosegu roke. Nastavitve čiščenja in čas delovanja so na voljo v nekaj minutah. Hitrost delovanja krtače lahko preprosto uravnavate z izbiro med dvema nastavitvama: Način za trda tla ali način za preproge. Dodatno moč pa lahko dosežete s preklopom na način Turbo. HF9 ima mini nastavek z motorizirano krtačo in s sprednjimi LED lučkami, ki je idealno orodje za lastnike hišnih ljubljenčkov, saj učinkovito očisti pasjo in mačjo dlako z blazin in drugih površin oblazinjenega pohištva. Hoover ponuja možnost podaljšanja jamstva na skupno 5 let, z registracijo v 30 dneh od nakupa. Registrirajte svoj aparat na spletni strani: https://www.hoover-home.com/sl_SI/podaljsanje-garancije/.
...prikaži več
PPC brez DDV
327,79 €
PPC z DDV
399,90 €
Vrsta sesanja Pokončni HF 900
Moč sesanja 350 W. Standard, turbo. Barva: modro/siva.
Osnovne informacije Čas polnjenja: 3,5 h. Čas delovanja: do 30 minut. Tehnologija ANTI-TWIST. Park&Go. Stoji samostojno. Pralni EPA filter
Dodatne informacije Motorizirana krtača za vse površine z LED lučko. Krtača ANTI-TWIST. 2v1 nastavek za prah in pohištvo. Dolg nastavek za reže. Mini turbo krtača. Kapaciteta posode za prah: 0,7 l.
Mere (Š x V x G) 213 x 1110 x 260 mm
Teža 3,36 kg
Garancija v mesecih 24 Podaljšanje jamstva na skupno 5 let z registracijo na: https://www.hoover-home.com/sl_SI/podaljsanje-garancije/.