SAMSUNG

Spotify Premium brezplačno na vašem TV-ju

avgust 2021

Uživanje v vaših najljubših seznamih skladb je eden najboljših načinov za sprostitev, zato je zdaj pravi čas za poslušanje glasbe brez omejitev! Naredite to z izjemnim TV-jem, saj ste zagotovo pravi ljubitelj QLED modelov in dobrega oblikovanja. Izberite enega od Samsung Smart televizorjev in lahko boste 3 mesece brezplačno uporabljali storitev Spotify Premium. Za aktivacijo nagrade iz te promocije morate v izbirniku aplikacije Samsung Promotion na vašem novem Samsung Smart televizorju izbrati promocijo 3 mesece Spotify Premium, v okviru katere boste našli nadaljnje korak za enostavno aktivacijo storitve.

Promocija traja od 9. 8. 2021 do 31. 3. 2022 in velja za vse modele Samsung Smart  televizorjev iz leta 2020 in 2021. Podroben seznam naprav, vključenih v promocijo, pa lahko najdete tukaj.

Pravica do trimesečne darilne naročnine na storitev Spotify Premium velja za nove Spotify uporabnike po nakupu televizorja Samsung iz te promocije. Kot darilna storitev Spotify Premium je mišljen Spotify paket “Premium Individual”.

Po izteku darilnega obdobja Spotify zaračunava storitev Spotify Premium v skladu s splošnimi pogoji, ki jih določi Spotify.

 

Promocija Spotify Premium