Pralni stroj HOOVER H5WPB49AMBC/1-S, 9kg, A

Naša koda 160708 EAN 8059019040448 Št. proiz. 31018688
KOL. POPUST
Odkrijte nov pralni stroj Hoover iz linije H-WASH 550 Pro H5WPB49AMBC/1-S z zmogljivostjo pranja 9 kg in hitrostjo ožemanja do 1400 obratov/min. Pralni stroj se uvršča v energijski razred A, ponaša se z Eco Power inverter motorjem, ki zagotavlja tišje delovanje, izjemno zmogljivost in daljšo življenjsko dobo in napredno tehnologijo Power Care System, ki omogoča boljše učinke pranja pri nižjih temperaturah. Kg Mode PLUS samodejno prilagodi količino vode vrsti in količini perila v bobnu in s tem zagotavlja manjšo porabo energije in ustrezno krajše programe pranja, posebna parna funkcija (Steam Care Pro) pa osveži perilo, odstrani neprijetne vonjave in olajša likanje. Nova tehnologija - Allergy care Pro, ki temelji na aktivni pari, iz vašega perila odstrani večino škodljivih alergenov, pršic in onesnaženja. Inovativni cikel pranja lahko daljši čas vzdržuje temperaturo 60° C, v kombinaciji s paro in močnejšim izpiranjem poskrbi za razkužena in zdravju prijazna oblačila. Poleg klasičnega načina upravljanja ima stroj na voljo upravljanje preko aplikacije hOn, ta ponuja veliko izbiro dodatnih programov, za vse vrste tkanin ter ekskluzivno funkcijo Scan to Care, s katero lahko ustvarite svojo virtualno garderobo, aplikacija pa predlaga najprimernejši program za nego vaših oblačil. Hoover ponuja možnost podaljšanja jamstva na skupno 5 let, z registracijo v 30 dneh od nakupa. Registrirajte svoj aparat na spletni strani: https://www.hoover-home.com/sl_SI/podaljsanje-garancije/.
...prikaži več
PPC brez DDV
409,75 €
PPC z DDV
499,90 €
4
Zmogljivost pranja 9 kg H-WASH 550 Pro
Razred energijske učinkovitosti pranja A
Poraba energije na 100 ciklov pranja 49 kWh
Največja hitrost ožemanja 1400
Globina do 50 cm NE
Inverter motor DA
Glasnost med ožemanjem 76 db
Zamik vklopa DA 0-24h
Tehnologija pranja Inverter motor Eco Power, Power Care sistem, Parna funkcija, Allergy Care program, Kg Mode Plus, Eco Doser
Posebni programi Wifi / Bluetooth povezljivost
Upravljanje na daljavo DA Preko aplikacije hOn.
Mere (Š x V x G) 600 x 850 x 530 mm
Teža 64 kg
Dodatne informacije Funkcija Scan to Care
Garancija v mesecih 24 Podaljšanje jamstva na skupno 5 let z registracijo na: https://www.hoover-home.com/sl_SI/podaljsanje-garancije/.