Multifunkcijski baterijski sesalnik HOOVER HFX10P 011 + PET in CORNER krtača

Naša koda 166588 EAN 8059019065830 Št. proiz. 39401015
Novi Hoover HFX je zasnovan tako, da zagotavlja dolgotrajno in optimalno delovanje za čiščenje celotnega doma. Z edinstvenim nastavkom CORNER GENIE™ se v enem koraku preoblikuje in očisti vsak rob vašega doma. Z glavnim nastavkom z motorizirano krtačo lahko v načinu za trde talne obloge in preproge, z enim polnjenjem baterije, 30 minut čistite do 120 kvadratnih metrov velik dom. Krtača z našo novo tehnologijo ANTI-TWIST™ preprečuje ovijanje las in omogoča vzdrževanje brez težav. Vgrajen nastavek CORNER GENIE™ s 360° spojem zagotavlja izjemno okretnost okoli ovir, ki dosežejo najožje prostore v vašem domu. Sesalnik je opremljen z našim ekskluzivnim sistemom ANTI-TWIST™, ki preprečuje, da bi se lasje in dlake hišnih ljubljenčkov med sesanjem navijali okoli krtače. Za to poskrbi vgrajen glavniček, ki poreže lase in dlake, zato ročno čiščenje krtače ni potrebno. Se morate med sesanjem odzvati na telefonski klic? Ni problema! HFX lahko parkirate v navpičnem položaju. Po končani uporabi pa ga lahko obesite na stenski nosilec ali ga zložite in postavite v manjši prostor vašega doma. Hooverjev baterijski sesalnik HFX ima vrhunski LED zaslon in odzivno upravljalno ploščo, s katero imate vse kar potrebujete na dosegu roke. Na zaslonu lahko vidite preostali čas delovanja, glede na način delovanja in izbrani nastavek. Hitrost delovanja krtače lahko preprosto uravnavate z izbiro med dvema nastavitvama: Način za trda tla ali Način za preproge. Dodatno moč pa lahko dosežete s preklopom na način Turbo. HFX ima mini nastavek z motorizirano krtačo in s sprednjimi LED lučkami, ki je idealni pripomoček za čiščenje oblazinjenega pohištva, s katerega lahko brez težav odstranite tudi dlako hišnih ljubljenčkov. Sesalnik ima priloženo prilagodljivo cev, ki se raztegne do 60 cm, s katero lahko dosežete tudi najožje prostore vašega doma. Orodje 2v1 Dusting&Furniture je idealno za čiščenje trdih površin in tkanin. Sesalnik HFX ima posodo za prah nameščeno bližje tlom in je zato pot potovanja umazanije za 40% krajša in s tem sesalnik ohranja večjo sesalno moč. Sesalnik odlikuje tehnologija za brezkontaktno praznjenje posode za prah, saj le s pritiskom na gumb spraznite celotno posodo za prah in umazanijo. Z aplikacijo hOn lahko dostopate do različnih vsebin, kot so hitri vodniki, informacije o vzdrževanju, odpravljanje težav in dodatni nasveti. Dodatna oprema: Motorizirana krtača za vse površine z LED lučko, Krtača ANTI-TWIST, 2v1 ozek nastavek za prah in pohištvo, Mini krtača za čiščenje dlak hišnih ljubljenčkov, Prilagodljiva cev, Stenski nosilec. Hoover ponuja možnost podaljšanja jamstva na skupno 5 let, z registracijo v 30 dneh od nakupa. Registrirajte svoj aparat na spletni strani: https://www.hoover-home.com/sl_SI/podaljsanje-garancije/.
...prikaži več
PPC brez DDV
360,57 €
PPC z DDV
439,90 €
Vrsta sesanja Pokončni
Moč sesanja 365 W. Standard, turbo. Barva: črna/rose gold.
Osnovne informacije Čas polnjenja: 3,5 h. Čas delovanja: do 30 minut. Nastavek CORNER GENIE. Tehnologija ANTI-TWIST. Park&Go. Stoji samostojno. Pralni EPA filter.
Dodatne informacije Motorizirana krtača za vse površine z LED lučko. Krtača ANTI-TWIST. 2v1 nastavek za prah in pohištvo. Mini krtača za čiščenje dlak hišnih ljubljenčkov. Prilagodljiva cev. Stenski nosilec. Kapaciteta posode za prah: 1,2 l.
Mere (Š x V x G) 202 x 1124 x 258 mm
Teža 3,7kg
Garancija v mesecih 24 Podaljšanje jamstva na skupno 5 let z registracijo na: https://www.hoover-home.com/sl_SI/podaljsanje-garancije/.