SL | EN
O Avteri

Avtera d.o.o. je slovenski zastopnik in distributer nekaterih najpomembnejših blagovnih znamk s področja računalništva, informacijske tehnologije, zabavne elektronike, bele tehnike in mobilnosti.

Trendi na trgu so nas v zadnjih letih popeljali na nova področja s čimer smo dodatno razširili portfelj naše ponudbe - za nove prodajne priložnosti in izzive pa smo poskrbeli s ponudbo zložljivih koles, vse bolj iskanih dronov ter razširili svoj portfelj tudi na področje zdravja. Imamo izobraženo tehnično in prodajno osebje za celoten prodajni program, ki z izčrpnimi informacijami pomaga kupcem izbrati ustrezen izdelek in skrbi za dobro poprodajno podporo ter zadovoljstvo strank. Organizacija rednih strokovnih izobraževanj za partnerje skrbi za dobro seznanjenost le-teh z novimi tehnologijami ter njihovo uporabno vrednostjo. Verjamemo v tradicionalne vrednote, a delamo z mladostno zagnanostjo. Znanje in izkušnje so naša konkurenčna prednost, ki jih gradi več kot 70 zaposlenih in mu zaupa več kot 700 poslovnih partnerjev doma in v tujini.
70+ ZAPOSLENIH
700+ POSLOVNIH PARTNERJEV
40+ BLAGOVNIH ZNAMK

Osebna izkaznica

Sedež podjetja

Avtera d.o.o.,
Litijska cesta 259,
SI-1261 Ljubljana – Dobrunje
ID za DDV: SI30776937

Dodatne informacije

Osnovi kapital 6.005.000,00 EUR
Lastništvo Zasebno Registrsko sodišče Okrožno sodišče Ljubljana
Št. reg. vložka v sodnem registru 1/03499/00
IBAN / TRR SI56 0400 1004 9167 058
Direktor Primož Robič, Rok Žnidar

Naša vizija

Avtera svojim poslovnim partnerjem zagotavlja prodajni program na področju produktov sodobnih tehnologij in s svojimi storitvami omogoča vrhunsko uporabniško izkušnjo in optimalno razmerje kakovosti, odzivnosti in cene. Svoje poslovanje neprestano nadgrajujemo z avtomatizacijo prodajno-logističnih procesov. Zaposlenim Avtera nudi pozitivno naravnano in stimulativno okolje ter skrbi za izobraževanja, osebni razvoj in napredovanje. Želimo biti še boljši in uspešnejši!

Poslovnik Avtere
O Avteri

Kontaktirajte nas

Ponedeljek - četrtek 8.00-16.00
Petek 8.00-15.00