Pralni stroj AEG LTR7E273E, 7kg, zgoraj polnjenje, inverter, para

Naša koda 165389 EAN 7333394012032 Št. proiz. LTR7E273E
Naša tehnologija ProSteam® v pralnih strojih z zgornjim polnjenjem uporablja moč pare za zmanjšanje gub in osveževanje oblačil. Zaradi tega so oblačila vsak dan videti brezhibna in so taka tudi na otip. Vsakodnevno ohranjanje profesionalnega izgleda mora biti preprosto. Tehnologija ProSteam® omogoča, da cikel pranja končate s paro in zmanjšate zmečkanost oblačil, ali pa uporabite parni program za osvežitev oblačil, ki zagotavlja brezhibne rezultate vsak dan. S tehnologijo ProSense® je vsako perilo stehtano, da temu prilagodi cikel – prilagodi najkrajši čas, potreben za popolno pranje. Zmanjša obrabo in zaščiti barvo vaših oblačil. Možnost SoftPlus zagotavlja, da mehčalec doseže vsak del tkanine, ko vstopi v boben. Pomaga oblačilom, da so na dotik mehka, svilnata in bolj gladka kot kdajkoli prej, hkrati pa ščiti vlakna in podaljšuje življenjsko dobo vseh oblačil. Pokrov z gumbom in nežna vrata bobna pri sistemu z nežnim odpiranjem omogočajo lažje in varnejše polnjenje in praznjenje stroja kot kdajkoli. Vse je dostopno od zgoraj. Energijsko učinkovit motor ÖKOInverter ponuja največjo učinkovitost in trpežnost ter zagotavlja vrhunsko zmogljivost ne glede na izbran program.
...prikaži več
PPC brez DDV
647,90 €
PPC z DDV
790,44 €
Zmogljivost pranja 7 kg
Razred energijske učinkovitosti pranja C
Poraba energije na 100 ciklov pranja 59 kWh
Največja hitrost ožemanja 1200
Globina do 50 cm NE
Inverter motor DA
Glasnost med ožemanjem 78 db
Zamik vklopa DA
Varovalo za otroke DA
Tehnologija pranja Tehnologija ProSence s katero je vsako perilo stehtano, da temu prilagodi cikel.
Posebni programi Bombaž, Sintetika, občutljivo perilo, Wool Plus, parni program za osvežitev, protialergijski program, hitri 20 min 3 kg, zunanja oblačila, prešite odeje, jeans , Wool Plus
Upravljanje na daljavo NE
Mere (Š x V x G) 397 x 903 x 599 mm
Teža 59 kg
Dodatne informacije mehko odpiranje, Možnost SoftPlus zagotavlja, da mehčalec doseže vsak del tkanine Energijsko učinkovit motor ÖKOInverter ponuja največjo učinkovitost intrpežnost.
Garancija v mesecih 24