Pralni stroj Electrolux EW6SN427WI, slim, inverter, 7 kg

Naša koda 161959 EAN 7332543826315 Št. proiz. EW6SN427WI
Naš ozki pralni stroj PerfectCare 600 s sistemom SensiCare prilagodi dolžino programa količini perila ter ob tem porabi manj energije in vode, kar preprečuje, da bi se perilo predolgo pralo. Tako so omogočeni najvarčnejši programi za celo najmanjše količine perila; zaradi ozke izvedbe prihranite prostor brez poslabšanja zmogljivosti ali nege. Sistem SensiCare prilagodi cikel tako, da prepreči prepranost oblačil. Vaša oblačila tako ohranijo svoj izgled dlje časa. Možnost SoftPlus predhodno namoči in razporedi oblačila enakomernejše. Tako se zagotovi, da je vsako vlakno doseženo in da je vsak kos oblačila na občutek bolj nežen ter dlje časa diši po svežem. Anti-alergijski izparilnik kombinirana vodno paro z visoko zmogljivimi programi pranja za boljše odstranjevanje bakterij iz oblačil. Naš Eco TimeManager vam omogoča, da prilagodite dolžino pranja, glede na čas, ki ga imate na voljo. Tako boste prihranili čas in energijo, brez kompromisov pri čistoči vaših oblačil. Oblačila ohranite izjemna po izgledu in taka tudi na otip z ozkim pralnim strojem Electrolux. Prilagodljiva zasnova prihrani prostor, saj ga lahko postavite na mesta, ki so premajhna za običajne naprave. In brez slabše nege boste ob vsakem pranju svojega najljubšega perila še vedno uživali v odličnih rezultatih.
...prikaži več
PPC brez DDV
570,90 €
PPC z DDV
696,50 €
Zmogljivost pranja 7 kg
Razred energijske učinkovitosti pranja C
Poraba energije na 100 ciklov pranja 59 kWh
Največja hitrost ožemanja 1200
Globina do 50 cm DA
Inverter motor DA
Glasnost med ožemanjem 77 db
Zamik vklopa DA
Varovalo za otroke DA
Tehnologija pranja SensiCare prilagodi cikel tako, da prepreči prepranost oblačil. SoftPlus predhodno namoči in razporedi oblačila enakomernejše.
Posebni programi Eco 40-60, bombaž, sintetika, občutljivo, Rapid 14min, izpiranje, ožemanje/črpanje, Anti Allergy Vapour, otroška oblačila, svila, volna, športna oblačila, program za zunanja oblačila, Jeans.
Upravljanje na daljavo NE
Mere (Š x V x G) 595 x 843 x 449 mm / končna globina z vrati 482mm
Teža 64,5 kg
Dodatne informacije Indikator za predoziranje pralnega sredstva, Protipoplavna zaščita.
Garancija v mesecih 24