Pralni stroj HOOVER H7W 610MBC-S, 10kg, A

Naša koda 166625 EAN 8059019047249 Št. proiz. 31018971
Odkrijte nov pralni stroj Hoover iz linije H-WASH 700 H7W 610MBC-S z zmogljivostjo pranja 10 kg in hitrostjo ožemanja do 1600 obratov/min. Pralni stroj se uvršča v energijski razred A in se ponaša z novim Eco Power inverter motorjem. Eco-Power Inverter motor je najbolj zmogljiv in trpežen motor nove generacije na trgu. Novi inverter motor omogoča povečan pretok zraka in ima učinkovitejši bakreni izmenjevalnik, zato je hitrost vrtenja bobna bolj nadzorovana. Zaradi manjših vibracij in trenja so rezultati pranja odlični, delovanje stroja tišje, življenjska doba pa daljša. Kg Mode PLUS samodejno prilagodi količino vode vrsti in količini perila v bobnu in s tem zagotavlja manjšo porabo energije in ustrezno krajše programe pranja, posebna parna funkcija pa osveži perilo, odstrani neprijetne vonjave in olajša likanje. Avtomatski program AUTO CARE: H-WASH 700 je opremljen z naprednim algoritmom, ki izračuna in samodejno nastavi najprimernejši program, količino detergenta, vode in časa glede na vrsto tkanin in obremenitev. Občutite svobodo pranja s programom ALL IN ONE, ki omogoča skupno pranje različnih vrst tkanin v samo 49 minutah, tudi pri polni polnitvi. Power Care sistem ustvari visoko koncentrirano mešanico vode in detergenta, jo med pranjem pod visokim pritiskom razprši po bobnu, kjer prodira v vlakna in tako dosega boljše rezultate pranja pri nižjih temperaturah. Nova tehnologija, ki temelji na aktivni pari, ki iz vašega perila odstrani večino škodljivih alergenov, pršic in onesnaženja. Inovativni cikel pranja lahko daljši čas vzdržuje temperaturo 60° C, v kombinaciji s paro in močnejšim izpiranjem poskrbi za razkužena in zdravju prijazna oblačila. Poleg klasičnega načina upravljanja ima stroj na voljo upravljanje preko aplikacije hOn, ta ponuja veliko izbiro dodatnih programov, za vse vrste tkanin ter ekskluzivno funkcijo Scan to Care, s katero lahko ustvarite svojo virtualno garderobo, aplikacija pa predlaga najprimernejši program za nego vaših oblačil. Hoover ponuja možnost podaljšanja jamstva na skupno 5 let, z registracijo v 30 dneh od nakupa. Registrirajte svoj aparat na spletni strani: https://www.hoover-home.com/sl_SI/podaljsanje-garancije/.
...prikaži več
PPC brez DDV
475,33 €
PPC z DDV
579,90 €
Zmogljivost pranja 10 kg H-WASH 700
Razred energijske učinkovitosti pranja A
Poraba energije na 100 ciklov pranja 51 kWh
Največja hitrost ožemanja 1600
Globina do 50 cm NE
Inverter motor DA
Glasnost med ožemanjem 76 db
Zamik vklopa DA Od 0-24 h.
Varovalo za otroke -
Tehnologija pranja Inverter motor Eco Power, Power Care sistem, Parna funkcija, Kg Mode Plus, Funkcija Scan to Care.
Posebni programi Auto Care, All in One 49', Hitri 14'/30'/44', Nega proti alergijam, Steam Care Pro, Soft Care, Fitness, Izpiranje, Izčrpavanje in ožemanje, Sintetika in Barvno, 20 °C, Volna in Ročno pranje, ECO 40-60, Bombaž.
Upravljanje na daljavo DA Wifi/ Bluetooth povezljivost preko aplikacije hOn.
Mere (Š x V x G) 600 x 850 x 560 mm
Teža 77 kg
Dodatne informacije 16 programov + dodatni programi preko aplikacije hOn.
Garancija v mesecih 24 Podaljšanje jamstva na skupno 5 let z registracijo na: https://www.hoover-home.com/sl_SI/podaljsanje-garancije/.