Sesalnik HOOVER HP720PET 011, ciklon 850W

Naša koda 167194 EAN 8059019001937 Št. proiz. 39002215
Hoover HP720PET 011 je visoko zmogljiv sesalnik brez vrečke, ki skrbi za vaše zdravje in udobje, zahvaljujoč hiper higieničnemu vzdrževanju. Cilinder je opremljen z dvojnim filtrom H13 HEPA, ki odlično zajema tudi najmanjše delce, ki jih drugi sesalci sicer sproščajo nazaj v zrak vašega doma. Zaradi tega je odličen zaveznik tako za alergike kot astmatike. Z glasnostjo 68 db in 2 litrsko posodo za prah je sesalnik H-POWER 700 super rešitev za še tako zahtevne uporabnike. Zdaj lahko uporabljate svoj sesalnik in očistite stanovanje tudi takrat ko otroci spijo ali ponoči, ne da bi motili sosede. Hooverjevi sesalniki zagovatavljajo tiho delovanje in udobje pri uporabi sesalnika s kombinacijo inovativnih materialov, optimiziranega zračnega pretoka in tihih priključkov. Tehnologija ločevanja delcev je ciklonska, ki omogoča boljši zračni pretok in manjši izpust prahu nazaj v prostor. Odlična filtracija prahu in delcev je še posebej pomembna za ljudi z alergijami. Sesalnik ima veliko posodo za prah, ki jo je enostavno odstraniti in izprazniti ne da bi prišli v stik s prahom – za največjo stopnjo higieničnosti. Preprosto odstranite jo iz aparata in podržite nad košem za smeti. Poseben mehanizem bo ob pritisku na gumb avtomatsko navil kabel nazaj v notranjost aparata. Tako boste preprečili kakršnekoli omejitve ali nadloge z navijanjem kabla med sesanjem, ob koncu pa vam bo tako olajšano ročno navijanje. Ima krtačo, ki je namenjena za vse površine, saj ima regulator sesanja, ki ustreza vsem vrstam tal in zagotavlja optimalno sesanje in pobiranje smeti tudi na preprogah. Sesalnik je opremljen z gumiranimi kolesci in sprednjim drsnikom, ki učinkovito uravnava sesanje. To zagotavlja boljšo drsnost na vseh vrstah preprog, kar vam omogoča prilagojeno čiščenje.
...prikaži več
PPC brez DDV
155,66 €
PPC z DDV
189,90 €
Vrsta sesanja Posoda
Moč sesanja 850 W
Osnovne informacije Ciklonska tehnologija, pralni HEPA filter, antibakterijski filter. Dolžina kabla 7m. Glasnost 68 db.
Dodatne informacije Krtača za parket, mini turbo krtača, nastavek ža čiščenje rež, krtača za prah, nastavek za pohištvo, nastavek za odstranjevanje alergenov.
Mere (Š x V x G) 850 W
Teža 431 x 335 x 300 mm
Garancija v mesecih 24